Nytt modernt livsstilsmagasin om Värmland
 | Region Värmland

Nytt modernt livsstilsmagasin om Värmland

[PRESSMEDDELANDE] Nu lanseras ett nytt modernt magasin om Värmland, Livsstil Värmland. Magasinet gör nedslag i Värmland idag och innehåller artiklar om familjer som flyttat hit, om familjer som flyttat tillbaka hem, om företag i olika branscher, kultur, sport, evenemang, sevärdheter, mat och shopping.

Syftet med magasinet är att stärka bilden av Värmland, att visa på en kreativ och framåtsträvande region. Detta för att vi lättare ska kunna locka fler till de intressanta jobb som finns och kommer att finnas i de värmländska företagen.
Livsstil Värmland kommer att spridas till besökare på hotell och vid evenemang, via utskick till potentiella inflyttare samt delas ut på mässor. Magasinet tas fram inom ramen för projektet Attraktiva Värmland.
Välkommen till en pressträff där magasinet presenteras!
Tid: onsdagen den 15 juni, klockan 16.00–17.00
Plats: Reklambyrån Clara, Inre hamn i Karlstad, magasin 3