Pressinbjudan : Gemensam utbildning förbättrar livskvalitéten för personer med psykisk ohälsa | Region Värmland

[PRESSMEDDELANDE] Inom ramen för Nya Perspektiv gör Landstinget i Värmland och de sexton värmlandska kommunerna en gemensam utbildningssatsning på sin personal för att förbättra livskvaliteten för personer med psykisk ohälsa.

Välkommen till en pressträff där satsningen presenteras närmare!
Tid: Tisdagen den 27 mars 2012 kl. 10.00
Plats: Arvika Näringslivscentrum, Strandvägen 2, Arvika
För mer information, vänligen kontakta:
Ulrika Gullberg, projektledare för Integrerad psykiatri i Värmland, tel 073-3648981

Välkommen!
Vad är Nya Perspektiv?
Region Värmland, Värmlands 16 kommuner och Landstinget i Värmland arbetar tillsammans för att värmlänningarna ska kunna ha ett bra liv i Värmland genom utvecklingsarbetet Nya Perspektiv. Arbetet förstärker de dagliga insatser som görs inom kommuner och landsting. De fyra områden man valt att arbeta med är äldres hälsa, riskbruk och riskbeteende, psykisk hälsa och den sårbara familjen. Värmlänningarna märker resultat genom att man får rätt stöd eller service oavsett om man vänder sig till skolan, vården eller omsorgen.