Nytt nummer av livsstilsmagasin om Värmland | Region Värmland

Nytt nummer av livsstilsmagasin om Värmland

[PRESSMEDDELANDE] – Syftet med magasinet är att stärka bilden av Värmland, att visa på en kreativ och framåtsträvande region. Detta för att vi lättare ska kunna locka fler till de intressanta jobb som finns och kommer att finnas i de värmländska företagen, säger Madeleine Norum, projektledare för Attraktiva Värmland.

Livsstil Värmland sprids till olika besöksmål i Värmland, på hotell och vid evenemang, via utskick till potentiella inflyttare samt delas ut på mässor. Magasinet tas fram inom ramen för projektet Attraktiva Värmland.

– Undersökningar visar att besöksnäringen är en oerhört viktigt inkörsport för att få människor att flytta till eller etablera företag i en region. Livsstil Värmland är ett sätt att nå denna viktiga målgrupp, säger Stefan Westling, koordinator för magasinet och kommunikatör på Region Värmland.
Välkommen på release idag!
Idag den 30/3 kl 15.30 hålls en liten release på Rosteriet, Löfbergs Lila, Karlstad. Vill du titta in och växla några ord med personer som medverkande i artiklar samt vi som producerat magasin nummer två ring Stefan på 070 350 57 40.

Kontaktperson:
Stefan Westling, kommunikatör