Pressvisning: Hantverkslinjens utställning "Mellanrum" | Region Värmland

Pressvisning: Hantverkslinjens utställning ”Mellanrum”

[PRESSMEDDELANDE] Måndagen den 21 maj är det pressvisning av ”Mellanrum”, Ingesunds folkhögskolas hantverkslinjes utställning. Resultatet från året som gått visas upp och kursdeltagarna finns på plats.

Kursdeltagarna från Ingesunds folkhögskolas hantverkslinje visar sina arbeten som har tillverkats under läsåret. Främst har de arbetat med keramik, trähantverk och färg, bild och form och det är dem teknikerna som är med i utställningen.

Pressvisning: Måndag den 21 maj 2012 kl 13-14
Övriga öppettider: 24-25 maj kl 11-18, 26 maj kl 10 – kvällsöppet

Kontakt:
Frida Enarsson, kursdeltagare
Telefon: 070-57 101 52
Ida Marklund, kursdeltagare
Telefon: 0707-18 30 18
Lotta Huhta, linjeledare
Telefon: 0730-88 05 62
Ingesunds folkhögskola
Ingesunds folkhögskola ligger vackert belägen vid Glafsfjordens stränder, cirka fem kilometer från Arvika. Skolans profil är musik och kulturentreprenörskap. Här kan kursdeltagare studera allt från orkesterspel, studioteknik, singer/songwriter-visa och hantverk till att läsa in gymnasiekompetensen.
www.ingesund.se