Inbjudan till presskonferens: Professionella dansare i Torsby | Region Värmland

Inbjudan till presskonferens: Professionella dansare i Torsby

[PRESSMEDDELANDE] Sedan 30 juli har Dans i Värmland arbetat med ett dansresidens ℅ Torsby kommun, under ledning av koreografen Håkan Mayer. Tre professionella dansare bor i Torsby och arbetar med föreställningen Otur! Harlekin. 24 augusti inleds en turné som tar föreställningen genom hela Värmland.
Dans i Värmland och Torsby kommun bjuder in till presskonferens om höstens dansresidens och danskunskapandesatsning. I samband med presskonferensen får ni tillfälle att träffa involverade parter, se ett utdrag ur föreställningen och vi kommer också att berätta om hur länets lågstadieklasser kan delta i höstens Dans-ABC.
Otur! Harlekin har premiär 24 augusti och därefter väntar en omfattande turné till länets 16 kommuner med cirka 70 föreställningar!
Tid: onsdag 22 augusti kl. 13.30
Plats: Kulturskolan i Torsby (Frykenskolan)
Varmt välkomna!
Marianne Eriksson, Verksamhetsledare Dans i Värmland