DansExpo 2013 imorgon fredag | Region Värmland

DansExpo 2013 imorgon fredag

[PRESSMEDDELANDE] Det värmländska danslivet presenterar under fredagen sina verksamheter genom marknadsstånd och framträdanden på scen. Deltagare är Värmlands 18 dansskolor, studieförbund, dansutbildningar, resurscentrum samt grupper som bedriver föreställningsverksamhet.

Dagen startar kl 12.00 med en flashmob* där alla som önskar kan delta. Gå tipspromenad med chans att vinna fina priser, fika bland utställarna, ställ frågor om dans, knyt nya spännande kontakter och upplev dansens mångfald. Kom och var med när vi fyller Stora torget med dans!
Varmt välkomna!
Arrangör: Dans i Värmland i samarbete med länets Danskluster med stöd av NBV, Karlstads kommun och Centrum Karlstad.
Datum: fredag 24 maj
Tid: kl. 12.00-18.00
Plats: Stora torget, Karlstad

Kontaktperson
Marianne Eriksson, verksamhetsledare Dans i Värmland
Tel. 070-316 40 85
E-post marianne.eriksson@regionvarmland.se
*En flashmob är när en grupp människor plötsligt samlas, på en offentlig plats, och där gör någonting oväntat en kort period och sen skingras direkt efter. Koreografin till fredagens flashmob kan man lära sig på dansivarmland.se