Rio på Putte | Region Värmland

Rio på Putte

[PRESSINBJUDAN] Region Värmlands tält under Putte i Parken 2015 går under namnet HANDKRAFT – JA TACK. Under festivalen har ni chans att träffa garn- och gatukonstnären Julia Rio från Arvika. Ni får också möjlighet att prova på olika slöjdtekniker så som graffitibroderi och makrame.

Besökare på festivalen kan komma och slöjda med garner, trådar, stickor och nålar. Tillsammans med Julia Rio kommer de bland annat att kunna gerillaslöjda i parken och säga sin mening genom broderi på graffittibroderiet!

Region Värmlands sommarpraktik Drömsommarjobbet är även de på plats i tältet under festivalen med 38 deltagare inom film, slöjd, dans och arrangörskap. Under torsdagen finns de på plats i parken och deltar på olika sätt.

Även UKM (Ung Kultur Möts) kommer att vara på plats. Sex akter från årets festival finns representerade under Putte i Parkens festivaldagar.

TID & PLATS:
Torsdag 2 juli, kl. 13.00 – 22.00, Putte i Parken