Värmländsk bokmässa! | Region Värmland

Värmländsk bokmässa!

[NYHET] Under fredagen och lördagen ordnas Värmländsk bokmässa på Karlstad CCC. För barn och ungdomar är det gratis. Bland dragplåstren finns Ninni Schulman, som bland annat uppmärksammas under prisutdelningen för Årets Värmlandsförfattare.

Den kritikerrosade poeten Erik Bergqvist och Vildhjärta, Maria Westerlund, finns också på plats för att ta emot Region Värmlands litteraturstipendium.

Kampanjen Värmland läser får sin final på Värmländsk bokmässa 27-28 november på Karlstad CCC. På lördagen kl 13 kommer kampanjens fem läsambassadörer att delta i en paneldiskussion. Stefan Holm, Karolina Nolin, Ismael Ataria, Emelie Hebbe och Dekan Izat kommer att samtala med kampanjens projektledare Louise Alvarsson om läsfrämjande och litteratur och berätta vad de gjort under kampanjen.

Program Värmländsk bokmässa 2015 (pdf 677 K)

Öppettider:  fredag 27/11 och lördag 28/11,  kl 9.30 – 17 båda dagarna

Utdelning av Region Värmlands litteraturstipendium: fredag 27/11 kl 10

Utdelning av Årets Värmlandsförfattare: fredag 27/11 kl 16

Plats: Karlstad CCC

Här kan du läsa mer om hur Region Värmland arbetar med bokmässor och litterära priser.