Ansök nu till Arbetsplats Bryssel

[NYHET] Är du intresserad av att utveckla din EU-kompetens och skapa internationella kontakter? Ta chansen och sök till Arbetsplats Bryssel, för en unik möjlighet att arbeta en vecka från Bryssel.

Inom ramen för Arbetsplats Bryssel erbjuder Region Värmland tjänstemän och politiker i Värmland möjligheten att praktisera i Bryssel under en vecka. Målet med Arbetsplats Bryssel är att höja deltagarnas EU-kompetens och skapa förutsättningar för omvärldsbevakning av relevanta EU-områden för regionens utveckling. Vidare ska deltagarna upprätta ett eget kontaktnät i Bryssel, samt utveckla relationerna med andra regioner genom möten med representationskontor i Bryssel.

Varje deltagare upprättar ett individuellt program tillsammans med Region Värmland och Region Värmlands Brysselkontor. Region Värmland står för uppehälle i Bryssel, medan deltagarnas arbetsgivare står för traktamente.

Kontakta Alberto Hylander om du är intresserad av mer information.

Bild på Alberto Hylander

Alberto Hylander