Sommarkursprogram för 2018

Kyrkeruds folkhögskola har av tradition en gedigen sommarkursverksamhet. Kurserna riktar sig till dig som vill pröva på eller fördjupa dina kunskaper inom något estetiskt område. Vi har kurser i måleri, grafik, keramik, textil, foto, skulptur med mera.

Anmälan 2018

På grund av ökat intresse för våra sommarkurser kanske inte alla kan erbjudas boende på skolan. Max två veckor per deltagare.

Sista anmälningsdag 15/4

Efter detta datum kommer det beslutas om någon kurs eventuellt kommer att ställas in p g a för få anmälningar. Har du anmält dig till en kurs som blir inställd kommer du att få besked via mail om detta. 

Obs! I år tar vi inte emot ansökningar via mail eller telefon! 

Du kan anmäla dig via ett webbformulär eller ladda ner en ansökningsblankett som du fyller i och skickar per post.  De uppgifter vi behöver är:

  • namn
  • adress
  • telefonnummer
  • e-postadress
  • personnummer
  • om du önskar boende
  • avvikande kost

Ansök via webbformulär

Klicka på ansökningsknappen för webbformulär  för att skapa ett konto. Därefter följer du instruktionerna. Din ansökan skickas då direkt till skolans system för ansökningar. 

Ansök via webbformulär

Tänk på att sommarkurser som startar i juni hör till vårterminen läsåret 17/18, och sommarkurser som startar i juli hör till höstterminen 18/19.

Du får inget personligt mail där skolan bekräftar din ansökan, utan var uppmärksam på statusen under ”Mina ansökningar” på ansökningssidan (för länk: se automatiskt mailsvar som skickades när ansökningen gjordes).

Tänk även på att ”bekräftad av skolan” inte är detsamma som ”Antagen”. För att veta om du blivit antagen eller står som reserv måste du logga in på SchoolSoft eller hålla koll på din mail. Har du gjort din ansökan via SchoolSoft finns besked under fliken ”mina ansökningar”. Har du ansökt via pappersblankett kommer besked via din mail. 

Sökande med utländskt personnummer

Utländska personnummer kan skrivas i det här formatet: 790504-TF20 (jämn siffra kvinnor, ojämn siffra män).

Exempel: Kvinnlig sökande – ÅÅMMDD-TF20.  

Exempel: Manlig sökande – ÅÅMMDD-TF31

Instruktion webbansökan

Skriftlig instruktion webbansökan (pdf)

Här finns en film som visar hur du gör en webbansökan:

Ansök via pappersblankett

Laddar ner ansökningsblanketten (öppnas i nytt fönster), fyll i och skicka in till skolan. 

Ifylld ansökningsblankett skickas till:
Kyrkeruds folkhögskola 
672 91 Årjäng

 

Sidan uppdaterades den 23 mars, 2018