Analytiker

Nu finns en ledig analytikertjänst att söka på avdelningen för regional tillväxt. I tjänsten ingår både eget självständigt utredningsarbete och samarbete med andra delar av avdelningen.

Dina arbetsuppgifter  

Som analytiker på avdelningen för regional tillväxt ingår du i avdelningens analysfunktion och är en resurs och ett stöd i avdelningens arbete. I tjänsten ingår både eget utredningsarbete och samarbete med andra delar av avdelningen för regional tillväxt. Detta ställer krav på att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.   
 
Som analytiker kommer du att stötta avdelningens analysarbete.  
Arbetsuppgifterna är varierande men dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sammanställa och analysera statistik, tillhandahålla underlag för att förbättra avdelningens verksamhet, skriva rapporter, kvalitetsgranska utredningar och upphandlingar samt i övrigt bidra till avdelningens arbete.  

Avdelningen för regional tillväxt arbetar med att utveckla Värmland inom en rad olika områden. Bland annat inom energi och klimat, infrastruktur och kommunikationer, internationella frågor, jämställdhet, näringsliv, forskning och innovation samt med att höja länets utbildningsnivå och öka kompetensmatchningen i näringslivet och inom offentliga organisationer. Avdelningen jobbar också med beredning av projektansökningar. 

Din bakgrund  

Vi vill att du har:  

  • Akademisk examen inom exempelvis statsvetenskap, nationalekonomi, ekonomi eller statistik eller liknande utbildning/erfarenhet vilken arbetsgivaren bedömer som likvärdig.  
  • Goda kunskaper i kvantitativ metod.  
  • Mycket god analytisk förmåga.  
  • Mycket god förmåga att arbeta självständigt och snabbt kunna sätta dig in i en uppgift, lösa den och leverera resultat.  
  • Mycket god samarbetsförmåga och hög integritet.  
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.  
  • B-körkort  

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  

Om anställningen  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent. 

Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. 

Ansökan 

Ansök här 

Vi vill ha din ansökan senast den 19 augusti 2018. 

Kontakt  

Birgitta Nilsson 
Regional utvecklingschef 
E-post: birgitta.nilsson@regionvarmland.se  
Telefon: 054-701 10 55 

John Johansson 
Rekrytering, Qtym  
E-post: john.johansson@qtym.se 

Att jobba på Region Värmland  

Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation. Vi skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt i Värmland. Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.  

Vårt arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens.   

Läs mer om Region Värmland  

Övrigt  

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.  

Sidan uppdaterades den 11 juli, 2018