Arkivarie

Region Värmland
Nu söker vi en självgående arkivarie till Region Värmlands administrativa enhet. Din arbetsplats kommer att vara på regionkontoret i Karlstad. 

Dina arbetsuppgifter

Som arkivarie på regionkontoret Region Värmland, kommer du att arbeta med att ordna och förteckna arkiv. Du kommer att vara en del av den administrativa enheten på Region Värmland men uppdraget kräver att du kan vara självgående. I uppdraget ligger även att vara ett stöd till våra folkhögskolor. 

Den administrativa enheten jobbar med allmänt administrativt stöd och service internt inom Region Värmland. Enheten stöttar den politiska organisationen med administration av alla politiska ärenden samt har hand om IT frågor. Enheten arrangerar även bland annat kurser och utbildningar till våra medlemmar genom vår kurs- och konferens-verksamhet. I enheten ingår också Mediecenter som är länets gemensamma mediabank där lärare och elever kan låna utbildningsmaterial.  

Din bakgrund  

Vi vill att du har:  

  • Akademisk utbildning inom arkivvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet vilken arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • Tidigare erfarenhet av arbete i arkivredovisningssystem. 
  • Vana att arbeta självständigt och ta egna initiativ. 
  • Lätt för att samarbeta och motiveras av att hjälpa andra. 

Erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning är meriterande.  

Om anställningen  

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid, 100 procent. 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

Tidsbegränsad till 2018-12-31. 

 Ansökan 

Ansök här

Vi vill ha din ansökan senast den 18 oktober 2017. 

Kontakt  

Bengt Libäck 
Testhuset 
Telefon: 070-594 72 77 
E-post: bengt.liback@testhuset.com

Att jobba på Region Värmland  

Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation. Vi skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt i Värmland. Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.  

Vårt arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens.   

Läs mer om Region Värmland 

Övrigt  

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.

Sidan uppdaterades den 6 oktober, 2017