Kock på Molkoms folkhögskola

Vi söker nu en ansvarstagande och driftig kock, som ska vara delaktig i vårt fortsatta arbete med att utveckla skolans restaurang. 

Dina arbetsuppgifter  

Som kock på Molkoms folkhögskola arbetar du dagligen med att förbereda lunch till cirka 100 – 120 lunchgäster. Molkoms folkhögskola har även ett internat med helinackordering, vilket innebär att skolan serverar upp till 67 kursdeltagare både frukost, lunch och middag under vardagarna. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i skolans fortsatta arbete med att utveckla restaurangen. 

För att trivas i vårt köksgäng på 4 personer ska du vara serviceinriktad, initiativtagande och stimuleras av kontakter med kursdeltagare, kollegor och externa intressenter. Hos oss är alla ansvariga för att skapa en stimulerande och utvecklande miljö för både kursdeltagare och övriga gäster. Vi arbetar aktivt med ekologiska livsmedel och erbjuder våra gäster bra vegetariska alternativ. Vi tillämpar så kallad arbetsrotation vilket innebär att, förutom att laga god mat från grunden, vi alla är delaktiga i de dagliga arbetsuppgifterna.  

Molkoms folkhögskola är en av Region Värmlands fem skolor och har totalt cirka 220 kursdeltagare fördelat på skolan i Molkom och vår filial i Karlstad. Skolan har ett varierat kursutbud och är känd för sina utbildningar inom film, skådespeleri och hälsa.  

Din bakgrund

Vi vill att du har:  

  • Kockutbildning eller liknande utbildning/erfarenhet vilken arbetsgivaren bedömer som likvärdig.  
  • Flera års erfarenhet av arbete i kök/restaurang.  

Om anställningen  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 procent med möjlighet till utvidgning under viss tid. 

Tillträde i januari 2018. 

Ansökan 

Ansök här

Vi vill ha din ansökan senast den 9 november 2017. 

Kontakt  

Bild på Gunilla Frykensjö Björnfoth

Gunilla Frykensjö Björnfoth

Rektor

Molkoms folkhögskola

0553-100 60

076-213 14 48

gunilla.frykensjo.bjornfoth@regionvarmland.se

Att jobba på Region Värmland  

Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation. Vi skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt i Värmland. Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.  

Vårt arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens.   

Läs mer om Region Värmland 

Övrigt  

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.

Sidan uppdaterades den 18 oktober, 2017