Lärare på Allmän kurs i Säffle

Kyrkeruds folkhögskola söker nu en lärare till Allmän kurs i Säffle. Du får möjlighet att arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där fokus ligger på både kunskap och personlig utveckling hos våra kursdeltagare. 

Dina arbetsuppgifter  

Som lärare på Kyrkeruds folkhögskola kommer du i huvudsak att undervisa på Allmän kurs i svenska, svenska som andraspråk och engelska alternativt svenska, svenska som andraspråk och samhällskunskap på motsvarande grundskole- och gymnasienivå. Tjänsten är förlagd till Kyrkeruds folkhögskola i Säffle. God samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet är en förutsättning för framgång i arbetet då du kommer arbeta kursöverskridande och i arbetslag. 

Det kan även förekomma undervisning på våra kurser Studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF) och Etableringskurs. Det finns möjlighet att undervisa i andra ämnen beroende på din ämneskompetens. 

Kyrkeruds folkhögskola har en estetisk profil med kurser i konst och hantverk samt Allmän kurs med estetisk inriktning. Skolan har även en stor sommarkursverksamhet. Kyrkeruds huvudskola ligger i Årjäng, vid sjön Västra Silen, tre km söder om Årjängs centrum. Skolans filial i Säffle ligger i samma lokaler som Ungdomens hus, centralt mitt i Säffle. 

Din bakgrund  

Vi vill att du har:  

  • Pedagogisk utbildning/lärarutbildning eller liknande utbildning/erfarenhet vilken arbetsgivaren bedömer som likvärdig 
  • Lärarbehörighet i svenska, svenska som andraspråk och engelska alternativt svenska, svenska som andraspråk och samhällskunskap 
  • Goda pedagogiska egenskaper 
  • En humanistisk och positiv människosyn 
  • God initiativförmåga och vana av att arbeta självständigt  
  • Lätt för att samarbeta 
  • Förmågan att vara flexibel

Om anställningen  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 100 procent. Provanställning tillämpas. 

Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. 

Ansökan 

Ansök här

Vi vill ha din ansökan senast den 11 februari 2018. 

Kontakt  

Lisa Larsson 
Allmän kurs-ansvarig 
Telefon: 0573-133 50 
E-post: lisa.larsson@regionvarmland.se 

Fackliga representanter 

Therese Sjögren  
Förbundet Folkhögskollärarna 
E-post: therese.sjogren@regionvarmland.se 

Att jobba på Region Värmland  

Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation. Vi skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt i Värmland. Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.  

Vårt arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens.   

Läs mer om Region Värmland 

Övrigt  

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.

Sidan uppdaterades den 26 januari, 2018