Lärare till Fritidsledarutbildningen

Kursdeltagare på folkhögskola

Vi söker en lärare till Kristinehamns folkhögskolas fritidsledarutbildning som är en eftergymnasial yrkesutbildning med specialpedagogisk profil.

Region Värmland är värmlänningarnas organisation för tillväxtfrågor, regional utveckling, kollektivtrafik, kultur och utbildning.
Vi är en samlingsplats för all den kompetens, kraft och lust som finns hos alla värmlänningar som bor och verkar i länet. Vi arbetar i samverkan med att utveckla regionen för ett allt bättre Värmland att leva i.

Arbetsuppgifter

Som lärare på Kristinehamns folkhögskola kommer du i huvudsak att undervisa på  fritidsledarutbildningen som är en eftergymnasial yrkesutbildning med specialpedagogisk profil.

Vi  vill  att du har:

• Pedagogisk utbildning/lärarutbildning  eller liknande utbildning/erfarenhet vilken  arbetsgivaren bedömer som  likvärdig.
  • Ett starkt engagemang och att du brinner för att undervisa och handleda vuxna.
  • Erfarenhet av fritidsledaryrket samt kännedom om entreprenöriellt lärande ses som en merit.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tidsbegränsad till: 2018-12-31

Tjänsten är ett vikariat t.o.m. 31 december 2018 med möjlighet till förlängning.

Tillträde snarast möjligt.

Gör ansökan här

Sista ansökningsdag: 18 februari 2018.

Lön

Löneform: Månadslön.

Öyvind Alster
Kursledare 0550-392 74

Elisabeth Bollås
Biträdande rektor 0550-392 75

Facklig företrädare

Brita Ahlenius
Lärarnas riksförbund 0550-392 98

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.

Sidan uppdaterades den 1 februari, 2018