Aktuellt

På denna sida lägger vi in aktuella datum och händelser som är bra att veta för dig som projektsökande. Sidan uppdateras löpande.

Diskutera projekt med Tillväxtverket och Interreg Sverige-Norge

Nu har du möjlighet att diskutera projekt med Interregsekretariatet Sverige-Norge den 8 november och Tillväxtverket den 12 december.

Interregsekretariatet Sverige-Norge bjuder in till i informationsmöte och individuella projektmöten onsdag den 8 november hos Region Värmland. På informationsmötet kl 9.30 – 12.00 är du välkommen att höra mer om möjligheterna att skapa ett samarbetsprojekt mellan Sverige och Norge. Det finns också möjlighet att boka individuella projektmöten under eftermiddagen. 

För mer information om mötestider och anmälan

Sista datum för att lämna in ansökan till Region Värmland om medfinansiering till projekt inom Interreg Sverige-Norge är den 9 januari 2018.

Ny möjlighet att diskutera projekt inom regionalfonden inför kommande utlysning i december.

Tillväxtverket bjuder in blivande och nuvarande projektägare att diskutera och spetsa sina ansökningar till regionalfondsprogrammet för Norra Mellansverige. Kommande utlysningar inom insatsområde 1, 3 och 4 öppnar i mitten av december 2017.

Tillväxtverket kommer till Region Värmland Lagergrens gata 2, i Karlstad tisdag den 12 december. Anmäl dig här genom att ange för- och efternamn och samt organisation. Först till kvarn gäller!

Inför bokat möte

Inför mötet med Tillväxtverket vill vi att du fyller i Tillväxtverkets mall för tidig projektidé och mailar till beredningen@regionvarmland.se, senast tisdag den 5 dec. Underlaget behövs för att Tillväxtverket ska kunna hjälpa till framåt genom att ha en så uppdaterad bild som möjligt av din projektidé inför mötet.

Sista datum för att lämna in ansökan till Region Värmland om medfinansiering till ERUF-projekt är den 23 januari 2018.

Vid frågor kontakta beredningen@regionvarmland.se

Välkommen

önskar
Region Värmland, Interregsekretariatet och Tillväxtverket

 

Sidan uppdaterades den 20 oktober, 2017